Ring til os på:
28 96 11 71

Det garanterer vi

Kvalitetsrengøring:

Vi tilbyder en rengøringsservice af høj kvalitet, uanset om det handler om en hovedrengøring, eller en fast daglig rengøringsaftale hos dig. Vi sætter stor pris på at levere et tilfredsstillende produkt og en god service. Vi ser frem til at være din foretrukne rengøringshjælp.

Sikkerhed frem for alt:

Hos os sætter vi sikkerheden for både vores egne og dine medarbejder før alt andet.
Derfor benytter vores medarbejdere sig af relevant sikkerhedsudstyr ved eksempelvis gulvvask, trappevask. Samtidig benytter vi os af moderne rengøringsudstyr.

Professionelt og pålideligt personale:

Vi vil gerne fremstå professionelle og pålidelige. Vores medarbejdere er nøje udvalgt og derefter grundigt uddannet i forskellige former for almindelig rengøring og hovedrengøring samt hygiejne. På den måde kan vi garantere, at vores medarbejdere fremstår professionelle, fleksible og pålidelige ude i din virksomhed.

Miljøvenlige produkter:

Vi føler et ansvar over for miljøet og for såvel vores som dine medarbejderes sikkerhed. Derfor benytter vi os kun af miljøvenlige og skånsomme rengøringsprodukter og sørger for at benytte os af bæredygtige poser og andet udstyr.

Prisvenlig rengøringsservice:

Vest Rengøring ApS’ mål er at tilbyde rengøring til alle, da vi mener, at kvalitetsrengøring ikke behøver at koste en formue. Ring til os i dag og få et godt tilbyd. Vi glæder os til at servicere dig.

Få et uforpligtende tilbud

Vi står altid til rådighed med et uforpligtende tilbud på din rengørings opgave.