Ring til os på:
28 96 11 71

Kontorrengøring

Kontorrengøring er den daglige rengøring vi tilbyder, hvor vi hen ad vejen lærer jeres virksomhed at kende, og vi lærer derimod også hvor vi lige skal tørre af en ekstra gang.

De fleste trives bedst, når der er rent og pænt på kontoret. Især hvis man som kontormand, træder ind på sit kontor om morgenen, og ser at der er snavs og støv ud over hele bordet, vindueskarme m.m.

Uden at man bemærker hvor vigtigt kontorrengøring er, så tæller det en del for dig og omverdenen, ved hjælp af vores ekspertise.

Hovedrengøring

Vi tilbyder hovedrengøring alt efter jeres behov men generelt står vi for det en gang om ugen.

Hovedrengøring, som vi tilbyder, omfatter følgende:

 • Spindelvæv og støv fjernes på alle overflader i lofter og hjørner
 • Støv/skidt aftørres både på reoler, møbler, lamper, vindueskarme, computeren, tastaturen m.m.
 • Vask af gulve
 • Støvsugning af tæpper
 • Grundig rens af toiletter

Dette er de generelle, af hvad dit erhvervslokale består af, og vi kan inkludere mere efter aftale.

Institutionsrengøring

I en institution er der typisk mennesker der kommer og går. Det vil jo sige at der sker flere forskellige aktiviteter under et tag, med en del mennesker, og der skal hygiejnen sidde i skabet.

Vi tilbyder institutionsrengøring hos alle institutioner, og det er helt op til jer, hvordan det passer jer bedst med rengøringen.

Vi tilbyder institutionsrengøring i hovedstadsområdet:

 • SFO’er
 • Børnehaver
 • Vuggestuer
 • Plejehjem

Vi kan altid tilrettelægge vores rengøring efter jeres krav og ønsker.

Industrirengøring

Vores ansatte har et stort kendskab til industrirengøring, da vi kun ønsker at yde det bedste for dig. Vores erfaring har kun gjort os mere præcis i vores arbejde, det gør at vi ved præcis hvordan vi skal håndtere situationerne der opstår på arbejdet. Gennem vores erfaring har vi også fundet ud af hvilke rengøringsmidler, vi skal bruge hos dig, for at opnå det bedste resultat.

Flytterengøring

Der gennemtænkes aldrig flytterengøring, da ingen ved hvor meget støv og snavs der gemmer sig bag møblerne, og det tænker man først på når man er begyndt at flytte på møblerne, og det er vi eksperter i.

Skal du have rykket din virksomhed til et større lokale måske? Så kan vi helt klart anbefale at i vælger os, da vi også har et virkelig stort bekendtskab i dette, såsom

 • Afvaskning af gulve
 • Afvaskning af paneler, lister vindueskarme m.m.
 • Rengøring og afkalkning af køkken, badeværelse, omklædningsrum m.m.
 • Vinduespudsning

Butiksrengøring

Uanset om din butik er så stor at du føler rengøringen umulig, så er det aldrig for stort hos os. Vi har kendskab til hvordan vi skal håndtere det fra små arealer til store arealer.

Dårlig rengøring i en butik, kan have dårlig indflydelse på kundernes førstehåndsindtryk, og derfor spiller vores rengøring en stor rolle, da vi kan tilbyde et samarbejde, vi kommer gerne ud og ser på stedet for at hjælpe dig, med at finde de bedste løsninger på rengøringen.

Trapperengøring

Trapper bruges meget på arbejdspladser, i opgange – og ingen har tænkt over skidtet der efterlades på trapperne for hver gang du passerer dem.

Vi hjælper gerne med trappevask hos din virksomhed, i opgange, så det skaber en bedre atmosfære.

I opgange er det vigtigt at der bliver foretaget en trappevask ofte, da beboerne betaler husleje, og forventer en hygiejnisk opgang.

Rengøring efter håndværkere

Du kender nok følelsen af at, det føles som en evighed hvis man først skal gå i gang med at fjerne støv, skidt og snavs, og man ved ikke rigtig hvor man skal starte, da det hele ser kaotisk ud.

Står du og har haft en håndværker på besøg i kontoret eller i virksomheden for nyligt, så står vi gerne klar til at give den en kærlig hånd, for at gøre den besværlige dag, noget lettere for dig!

Polish

Har du lige fået lavet nyt gulv i virksomheden, eller har du overvejet at få lakeret gulvet i virksomheden så den ikke får skader, såsom at vippe på stolen?

Her står vi klar til at udføre polish hos dig, hvilket er et beskyttelseslag på gulvet, som kan give dig fri leg i virksomheden, uden at du skal bekymre dig om gulvet.

Få et uforpligtende tilbud

Vi står altid til rådighed med et uforpligtende tilbud på din rengørings opgave.